Error when open Principal Form

Jan 16, 2014 at 3:14 AM
Edited Jan 16, 2014 at 3:15 AM
I have 2 questions:
  1. There are a error when I open Principal Form in design mode in Visual Studio 2010
    (http://www.flickr.com/photos/31337700@N02/11975023313/)
    (http://www.flickr.com/photos/31337700@N02/11975555026/)
    (http://www.flickr.com/photos/31337700@N02/11975136404/)
  2. I have a table PD_AMP in 2 database. Struture Table PD_AMP in Source database is similar to Structure Table PD_AMP Destination database. When I run compare in OpenDBDiff, it notice the table changed and highlighted it. Script which OpenDBDiff genrate for destination is wrong. The table in destination have primary key but the script miss primary key
    http://www.flickr.com/photos/31337700@N02/11975023203/
    http://www.flickr.com/photos/31337700@N02/11975554756/
thanks for any answers
Coordinator
Jan 17, 2014 at 3:43 PM
Thanks for taking the time to share the problems you're having!

As you can see in this discussion, the 'Code.zip' on the downloads page has several issues. Are you working with the latest version of the source code? CodePlex supports a download of the latest source code, just click the 'Download' button on the right under the 'Source Code' tab.

If you want to make changes to the main form, you may have to install the Ascend .NET controls.

Sorry for the confusion with the old download, if that is indeed what caused your problems!
Apr 14, 2014 at 1:55 PM
I believe this is due to the latest version of VS 2012 migration. Just click ignore and continue(simple way), it will look perfect.